FAIL (the browser should render some flash content, not this).
In urma analizei investigatiilor facute la "German Heart Centre Munich" specialistii de acolo au decis ca cea mai buna sansa pentru Alexa este o operatie care sa corecteze problemele pe care le are la Inima. Operatia este riscanta si, in plus, ea trebuie efectuata in urmatoarele 6 luni ! Costurile se ridica la 33.000 Euro.

Citeste devizul trimis de
German Heart Centre Munich


Daca doriti sa ne ajutati in eforturile noastre, fie ca sunteti o organizatie neguvernamentala, o companie privata sau o persoana fizica, o puteti face donand in conturile de mai jos.

Cont in lei:
RO73 RNCB 0094 0026 2605 0001

Cont in euro:
RO81 RNCB 0644 0026 2605 0002

deschise la BCR, agentia Pantelimon, pe numele
Sandu Madalina Liliana

Alexa


Toata lumea imi spune ALI, nu ma intrebati de ce ! Pentru ca eu oricum am trei nume frumoase: Alexa Iulia Florentina

Sunt plina de curiozitate si in fiecare zi vreau sa descopar lucruri noi de la "moda" la "politica", eu am parere proprie si personala despre fiecare lucru in parte.

Sunt o bijuterie de fata unica in felul meu cum si unica imi este si boala cu care m-am nascut (atrezie pulmonara). Ei bine acesta este principalul diagnostic pentru ca pe langa acesta mai am si altele mult prea complicate ca sa le pot pronunta [vezi documente].

Nimeni nu stie de unde mi se trage,va jur ca am fost cuminte, am mancat la timp si am ascultat de mami.

Chiar daca am fost la multi medici in tara nici unul nu m-a putut ajuta.

Speranta mi-a venit de la niste medici extraordinari din Germania (German Heart Centre Munich), care dupa ce m-au consultat, si-au dat acordul sa incerce o operatie. O astfel de procedura complexa care implica aportul a peste 6 medici specialisti este extrem de costisitoare.

Riscurile sunt foarte mari,insa pentru prima oara de cand am descoperit ce am, cineva imi da sanse reale pentru o VIATA FRUMOASA SI SANATOASA. Cu ajutorul VOSTRU o pot avea ! Ajutati-ma, asa cum puteti... chiar si cu o rugaciune.
In stanga: asa arata o inima normala. In dreapta sunt defectele care trebuie corectate la inima Alexei.